събота, 10 октомври 2009 г.

Какво е ХОРОСКОП?


Хороскопът е реална карта на разположението на небесните тела – планети и звезди по небесната сфера в точния момент на раждане на даден човек. В него са нанесени позициите на планетите, светилата (Слънце и Луна), изгревната точка (Асцендент), Лунните кармични възли, Хирон, Селена, Черна луна и други важни точки използвани в Астрологията.

Хороскопът отразява реалните характеристики и тенденции във всички сфери на живота в детайли и дава възможност те да бъдат описани, както и да се даде реална прогноза за развитието им във времето.

Само този хороскоп е истински, реален, стойностен и персонален, затова се нарича личен хороскоп. Може да го срещнете под различни имена - Личен хороскоп, Астрохороскоп, Рожден хороскоп, Радикален хороскоп, Натален хороскоп, Натална тема и много други, но всички те означават една и съща карта.

Практически няма двама души с еднакви хороскопи, дори и тези на еднояйчните близнаци, родени заедно, се различават. Хороскопът показва индивидуалните характеристики. Вестникарските или ТВ хороскопи са общи и информацията там, в няколко реда или секунди, не може реално да ви послужи да планирате действията и намеренията си.

Следете своя дневен хороскоп или поръчайте своя личен хороскоп, съставен от професионален астролог, за да откриете цялото разнообразие от възможности, които вашата личност крие и начините да ги разгърнете и да бъдете по-полезни на себе си, по-успешни, по-здрави и по-щастливи.